top of page
Rechercher

Company garden

Airios came up with an idea to create a company garden around the office. The company ended up at Van Helvoirt Groenprojecten because of the matching vision on sustainability. Airios also had the desire to green the galleries. Due to its favorable location along the A2, Airios aimed to make the concept look attractive to passers-by in order to emphasize the aesthetic of the sustainable office building and the site.


In addition to the planting concept, sedum strips were installed on the galleries for Airios. Irrigation has been used there because there is little to no rain naturally.

The sedum on the galleries provides a visually attractive picture from the inside because it flows over to the ground where the company garden is located.


We think that this collaboration is an excellent combination of nature and sustainability and we think it looks beautiful!







Commentaires


bottom of page