ICT medewerker

_DSC7975.jpg

Omdat het de ambitie van Airios is om de komende jaren flink te groeien, breiden we ons team graag uit met een ICT medewerker (32 – 40 uur /week).

Wie we zijn
Airios B.V. in Veldhoven ontwikkelt en produceert elektronica en besturingssystemen voor de residentiële OEM-industrie. Airios loopt voorop in technologische toepassingen en ontwikkelt voortdurend nieuwe oplossingen om het meest comfortabele en gezonde binnenklimaat voor woningen te realiseren. Dat kunnen losse componenten zijn, complete ventilatiesystemen of een combinatie hiervan.

De missie van Airios is om een comfortabele en gezondere wereld te creëren met slim ontworpen elektronica voor gebruik in residentiële HVAC-toepassingen.

 

 

 

 

Doel van de functie

Als ICT medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheer, de installatie en de support van ICT hardware, software en applicaties. Je lost problemen op waar nodig en je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers met ICT-vragen. Je voert verbeteringen door in het ICT landschap van het bedrijf. Het betreft een gevarieerde baan met uiteenlopende vraagstukken.

Werkzaamheden:
•    Het oplossen van gebruikersproblemen op het gebied van ICT-middelen (desktops, laptops, telefoons) en software (bijv. Windows, Office 365, Microsoft Dynamics) ;
•    Beheer, bestellen en configureren van ICT middelen en licenties;
•    Beheren van gebruikersaccounts (creatie, configuratie, verwijderen);
•    Documenteren van oorzaken en oplossingen in handleidingen en systeemdocumentatie;
•    Het optimaliseren van de huidige ICT-omgeving, bijvoorbeeld migratie van sommige applicaties van server naar de cloud.

De geschikte kandidaat:
•    heeft een afgeronde MBO-niveau 4 opleiding Medewerker ICT;
•    heeft aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie;
•    is goed in het onderzoeken en analyseren van voorkomende storingen en kan de oplossingen in begrijpelijke taal uitleggen;
•    weet van aanpakken en heeft goede communicatieve vaardigheden;
•    heeft een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
•    is bereid om zich verder te verdiepen en te verbreden;
•    heeft ruime ervaring met Microsoft producten, ICT hardware, beveiliging van informatiesystemen, netwerkapparatuur en Apple en Android producten.

Ons aanbod
Airios biedt een uitdagende en afwisselende functie aan binnen een open, informele en betrokken organisatie die in volle ontwikkeling is en binnen haar vakgebied op topniveau opereert. We zijn een resultaatgericht bedrijf met een prettige werksfeer en streven naar een goede balans tussen werk en privé. Binnen Airios krijg je de kans om eigen verantwoordelijkheid te nemen, initiatieven te tonen en je persoonlijke talenten verder te ontwikkelen.

Wij bieden je een marktconform salaris en een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden zoals een 13de maand, 27 vakantiedagen, 13 ADV-dagen en de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit thuis te werken. Het Airios hoofdkantoor is een ultramodern kantoorpand dat zo ontworpen is om gemakkelijk met elkaar in contact te komen. In de kantine of op het terras komen we samen voor onze koffiepauzes en genieten we van de bedrijfslunch. Op de vrijdagmiddagborrel ben je welkom voor een drankje en de activiteitencommissie zorgt voor ons bij speciale gelegenheden, jubilea of personeelsuitjes.  

Meer informatie kun je vinden op onze website www.airios.eu. De cao Metalektro is van toepassing.  


Acquisitie door werving- en selectiebureaus, headhunters en detacheerders naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 

Motivatiebrief en CV graag voor 31 januari 2022 laten sturen naar work@airios.eu

Airios 2020 56.jpg